Avoimet työpaikat

Talonrakentaja / asentaja

Haemme talonrakentajia / asentajia jatkuvaan työsuhteeseen Uudellemaalle sekä Oulun seudulle. Lue lisää työpaikasta alta ja jätä hakemus!

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimme ammattitaitoisia ja hyvän asenteen omaavia talonrakentajia / asentajia jatkuvaan työsuhteeseen Uudellemaalle sekä Oulun seudulle. Eduksi katsotaan aiempi kokemus rakennusalalta.

Miksi töihin Rakennus-Avantille?

Tarjoamme sinulle eteenpäin vievän urapolun, monipuoliset työtehtävät sekä nuorekkaan työyhteisön, jossa on mukava työskennellä. Rakennus-Avantilla on positiiviset näkymät, joten voit olla varma että tästä työstä saat itsellesi hyvän työn pitkäksi aikaa. Työssä on motivoiva ja hyvä palkkaus. Palkitsemme työntekijöitä onnistumisista.

Työsuhde-edut

Työsuhde-etuna saat vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka antaa laajan turvan myös työn ulkopuolelle. Etuna on myös motivoiva palkkiomalli – palkitsemme onnistumisista.

Liity osaksi Rakennus-Avantin nuorekasta porukkaa jättämällä hakemus alla olevalla lomakkeella!

Rakennus-Avant yrityksenä

Olemme 100 % suomalainen perheyritys ja toimitilarakentaja, johon luottavat niin isot kuin pienemmätkin yritykset ja julkiset toimijat.

Rakennus-Avant on pidetty ja luotettava työnantaja. Työntekijämme viihtyvät meillä hyvin, mistä kertoo se, että suurin osa on viihtynyt meillä jo useamman vuoden ajan. Työllistämme tällä hetkellä noin 40 työntekijää ympäri Suomen.

Lähetä hakemus lomakkeella!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Työhakemus - Talonrakentaja

Kysy lisää soittamalla tai sähköpostitse!

 

Sakari vähä, 0400 901 023
sakari.vaha@rakennusavant.fi
Valtteri Kantola, 040 0992 253
valtteri.kantola@rakennusavant.fi