Palvelut

Rakennus-Avant Oy on toimitila- ja asuntorakentamisen ammattilainen. Korkealaatuisessa toiminnassamme yli kymmenen vuoden kokemus yhdistyy nykyaikaisiin menetelmiin. Olemme yhteistyökumppani, jonka toimintaan voi luottaa. Palvelemme asiakkaitamme koko Manner-Suomen alueella.

Rakennus-Avantilla on Ruukin yrityspuistossa oma puuelementtitehdas, jossa valmistamme korkealaatuisia seinä- ja kattoelementtejä kaikenkokoisiin rakennuskohteisiin. Oma elementtituotantomme varmistaa luotettavan, kustannustehokkaan ja aikataulussa pysyvän rakentamisen, sekä ennenkaikkea korkean toimitusvarmuuden.

Toimitilarakentaminen

Hyvä toimitila on kokonaisuus, joka muodostuu monista osatekijöistä. Tilojen toimivuus on avainasemassa, mutta myös ulkonäkö ja kustannustehokkuus ovat asioita, joihin kannattaa panostaa. Rakennamme toimitilat kokonaispalveluna tarvekartoituksesta tilojen käyttöönottoon.

taloja

Aluerakentaminen

Olemme erikoistuneet asuntojen aluerakentamiseen. Pitkä kokemuksemme näkyy korkealaatuisena ja kustannustehokkaana tapana toteuttaa toimivia yhtenäisiä asuinalueita, joiden yhtiömuotoisissa pientalokodeissa yhdistyvät viihtyisyys, tilavuus, toimivuus ja yksilölliset erikoisratkaisut.