Yritys

Olemme 100 % suomalainen perheyritys ja toimitilarakentaja, johon luottavat niin isot kuin pienemmätkin yritykset ja julkiset toimijat.

Toimipisteemme ja oma puuelementtitehtaamme sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaalla Siikajoen kunnassa. Rakennamme toimitiloja ja asuntoja koko Manner-Suomen alueella kustannustehokkaasti, luotettavasti ja aikataulussa pysyen. Erityisvahvuutenamme on kokonaispalvelu, jossa voimme tarjota osaamisemme tilaajan käyttöön aina tarvekartoituksesta tilojen käyttöönottoon saakka. Rakennus-Avantilla on yli 15 vuoden kokemus toimitila- ja aluerakentamisesta. Meillä työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 40 työntekijää ja rakennamme vuosittain 10-20 kohdetta.

Tarinamme

Vuonna 1991 toimitusjohtajamme Tommi Kantola perusti toiminimen, jolla hän työllisti alkuun itsensä, sekä myöhemmin muita työntekijöitä. Alkuun yrityksen toiminta keskittyi pientalorakentamiseen ja peruskorjaustöihin. Toiminnan kasvettua päätettiin vuonna 2005 perustaa Rakennus-Avant Oy. Sittemmin liiketoiminta laajeni toimitila- ja hallirakentamiseen, sekä hieman myöhemmin myös aluerakentamiskohteisiin.

Yrityksemme toimintaa ovat alusta asti ohjanneet seuraavat arvot: asiakastyytyväisyys, varmuus, ammattiosaaminen, nykyaikaisuus ja tuloksellisuus. Näistä sanoista muodostuu myös nimemme toinen osa Avant. Tyytyväiset asiakkaat ovatkin siivittäneet perheyrityksemme kasvuun ja nykyään Rakennus-Avantiin luotetaan laajasti koko Manner-Suomessa. Saamme iloksemme toteuttaa vuosittain jopa 20 rakennusprojektia asiakkaillemme. Haluamme edelleen jatkossakin palvella yrityksemme perimmäistä tavoitetta, eli tarjota laadukkaita, luotettavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja rakentamisen tarpeisiin.

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat oman alansa parhaita ja luotettavimpia toimijoita, mikä myös mahdollistaa osaltaan oman toimintamme korkean laadun.

Yrityksemme arvot

A

Asiakastyytyväisyys

V

Varmuus

A

Ammattiosaaminen

N

Nykyaikaisuus

T

Tuloksellisuus

Avoimet työpaikat

Katso avoimena olevat työpaikkamme